77 nye teltpladser rundt i Danmark

Overnatninger Turist i eget landLeave a Comment on 77 nye teltpladser rundt i Danmark

77 nye teltpladser rundt i Danmark

77 nye teltpladser rundt i Danmark! Ja du læste sku rigtigt. Vores kære miljøminister har besluttet at tilføje 77 nye teltpladser i de danske skove nu hvor vi danskere muligvis ikke må komme uden for de danske grænser til sommer.
Jeg plejer personligt altid at holde sommerferie både i Danmark og i udlandet. Det vil sige jeg altid har 14 dage i udlandet hvor vi udforsker hvad vores nabo lande har at byde på. Og 14 dage hvad vores smukke Danmark har at byde på.

Camping i Danmark

Hvis du ikke helt er med på de danske regler, der skal overholdes når man skal overnatte i danske skove har jeg tidligere lavet et blogindlæg der beskriver dette her.

Nu skal blogindlægget opdateres da der er kommet nye steder til. De grundlæggende ting er dog stadigvæk de samme. Her tænker jeg hvor man må lave bål, hvor mange nætter man må sove samme sted og hvor stort teltet på være f.eks.

På denne liste kan du se de nye skove som er blevet tilføjet på listen. Det er altså rigtig mange, og det er over hele Danmark der er kommet tilføjelser!

Min kære makker Bettina, har startet et koncept op som hedder Turist i eget land. Og hvad er mere oplagt i disse Covid tider at benytte sig af dette. Man kan vel godt kalde os turist i eget land, når vi udforsker vores eget smukke land.

Jeg er selv begyndt at besøge steder i Danmark jeg aldrig har besøgt før. Jeg har f.eks. for første gang i mit besøgt Rubjerg Knude fyr. Sikke et fantastisk sted!

Jeg har derudover lavet en spørgerunde på instagram hvor jeg spurgte mine følgere om gode steder i Danmark som er værd at besøge + jeg spurgte mine følgere om hvad deres favorit sted er.

Her kommer nogle af jeres favoritter:

  • Skagen
  • Uhrehøj plantage
  • Løkken
  • Kandestederne
  • Klithuse
  • Lønstrup
  • Møns klint
  • Svinkløv
  • Lille vildmose
  • Hammer bakker

Flere af stederne har jeg aldrig selv besøgt og ligger højt på min liste.
Jeg glæder mig til at besøge og opleve flere smukke steder i vores kære Danmark. Hvor er jeg dog stolt og glad for vores land 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top