Turist i eget land – Glamping på Fyn

Turist i eget landLeave a Comment on Turist i eget land – Glamping på Fyn

Turist i eget land – Glamping på Fyn

Hvad betyder glamping? Glamping er en kombination af camping og glamour, med et snert af friluftliv.

Men hvad er glamping så? Jo, nu skal du høre. Glamping er for dig, der elsker udeliv, men alligevel ikke vil gå på kompromis med komforten. Det henvender sig til dig, der ikke orker at slå telt op, sove i sovepose, ligge på en flad luftmadras, og bøvle med et bål der ikke vil starte.  Glamping er friluftsliv på den lækre måde, du kan udforske naturen om dagen, og derefter vende hjem til din glamping hytte eller glamping telt om aftenen. Det er meget forskelligt, hvad du overnatter i, når du tager på glamping. Det kan være alt fra luksustelte til tipier og hytter i trætoppene, men det gennemgående tema er, at du er helt tæt på naturen uden, at du behøver at gå på kompromis med komforten.

Jeg er vild med friluftsliv. Jeg elsker at sove i mit telt, og lave mad på min jetboiler. Men nu skulle det her glamping altså prøves af. Jeg fandt en hyggelig campingplads på Sydfyn, som tilbyder glamping i deres såkaldte kufferthytter. Den 5 stjernet campingpladsen hedder: Bøsøre Strand Feriepark  Se mere her: https://www.bosore.dk/

Campingpladsen ligger i naturskønne omgivelser. I kufferthytterne er der et tekøkken, lille ovn, køkkengrej, service, elkedel og køleskab. Og et hyggeligt soveværelse. Dog er der ikke rindende vand og toilet i hytten. Det er med til at holde det lidt primitivt, og det er jeg vild med! Jeg er vild med glamping! Og jeg kommer helt sikkert til at dyrke det mere.

Hvis du er til almindelig campingferie, så er Bøsøre Strand Feriepark altså en helt fantastisk campingplads, og et besøg værd! Især for børn er der mange aktiviteter. Der er minigolf, badeland og forskellige aktiviteter alt efter årstiden. Da vi var der, var der halloween, og der var mulighed for at male glas, og masker. Der var en lækker halloween buffet, i den hyggelige eventyrlige restaurant.

🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top