Indregistreret helårligt eller halvårligt?

Van life VW t31 kommentar til Indregistreret helårligt eller halvårligt?

Indregistreret helårligt eller halvårligt?

Hvis du scroller igennem min instagramprofil, så er det primært min gamle van som er vist. Der bliver postet året rundt, også i vintermånederne. Men sandheden er at billederne der bliver postet i vintermånederne, er billeder fra sommerens ture. Bilen er nemlig kun indregistreret halvårligt, hvilket betyder at vi kun køre i den i sommerhalvåret. Men hvorfor er bilen egentlig kun registreret halvårligt?

Det er den af to årsager. Den ene årsag er økonomi. Vi sparer på vægtafgiften samt forsikringer ved kun at have bilen ude at gøre halvårligt. Det er ingen hemmelighed, at det ikke er billigt i vægtafgift at have en bil som vores.  Den anden årsag et at bilen primært er vores feriebil. Som det er lige nu, så er vi mest ude på ture om sommeren, da det er det gode vejr der primært lokker os ud i naturen. Vi har ikke oliefyr eller lignende i bilen, så en tur i vintermånederne bliver efter mit hoved lidt for koldt.

Når bilen bliver veteran, så falder prisen på vægtafgift, ligeledes skal der betales veteranforsikring, som er noget laveres end alm. forsikring. Når bilen bliver veteran, så vil jeg overveje at have bilen indregistreret helårligt. Så kan vi altid få installeret et oliefyr, så vi kan tage på de fineste vinterture.

One thought on “Indregistreret helårligt eller halvårligt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top