Musthave – køleskab

Van life VW t3Leave a Comment on Musthave – køleskab

Musthave – køleskab

For at en lang roadtrip kan blive en succes, er det vigtigt for mig, at have nogle ting med i min van, som gør det komfortabelt for mig at være på vejene. Fx er en god seng det vigtigste, derefter er det vigtigt for mig at have godt med opbevaringsplads til tøj, dyner, puder, køkkenredskaber, personligpleje ting osv. – det er virkelig vigtigt for mig at ALT har en plads i bilen, da det ellers hurtigt kan blive rodet i sådan en bil. Udover de nævnte ting er der en helt liste af ting, som jeg synes er vigtige at medbringe på en lang roadtrip. Jeg vil her fremhæve én af de ting – et godt køleskab. Mit køleskab er faktisk noget af det, som jeg er gladest for at medbringe når jeg er på en lang roadtrip. Det er der flere årsager til, blandt andet:

  1. Det er muligt at spare penge på madbudgettet, da det er muligt at medbringe en god mængde mad hjemme fra, og handle ind på turen. Vi behøver ikke tage stilling til om det mad vi medbringer, kan holde sig uden at være på køl.
  2. Uanset hvad temperaturen er i bilen er vores ferske madvarer altid friske.
  3. I en van uden aircondition er det undervurderet at kunne tage en kold læskende drik fra køleskabet.  

Køleskabet som vi har monteret i vores van er fra Webasto. Modellen hedder: CR49 RH Classic 12-24V. Det er et 49 liters kompressor køleskab med en lille 4 liters integreret fryser. Køleskabet samt dets søstermodeller i samme serie er oprindeligt udviklet til marine, men fungere upåklageligt i en autocamper/van, da det er nemt at koble til elsystemet i bilen. Køleskabet/kompressoren udgiver minimalt varme hvilket gør at det kan placeres dybt og kompakt i vores køkkenmodul. Fra du tænder køleskabet til at det har den rette kølende temperatur går der kort tid, dette gør at vi på dagen for afrejse kan starte køleskabet lige inden vi kører, og ikke behøver starte det op allerede dagen før. Køleskabet får leveret strøm fra et et 12 Volts AGM forbrugsbatteri på 95 ampere. Et af de helt store fordele ved dette køleskab er at det er støjsvagt, det siger nærmest ikke en lyd, hvilket er meget rart når vi skal sove i det samme rum, hvor køleskabet er monteret. Sådan en bil er jo både køkken og soveværelse på samme tid.

Du kan læse mere om køleskabet ved at trykke her

Er et køleskab nødvendigt?
Her til sidst skal det nævnes at en roadtrip sagtens kan blive en succes uden et køleskab. Det er jo muligt at medbringe mad – og drikkevarer som ikke skal på køl. Jeg synes bare at det hele bliver meget nemmere når det er muligt at køle mad – og drikkevarer ned. Har du ikke et køleskab i din van, så har jeg en god ide til mad du kan medbringe, uden at det skal på køl. Tryk her for læse mere.

Du kan læse om 9 andre musthaves for at en lang roadtrip bliver en succes ved at trykke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top