Turist i eget land – Hjortdal dyrefarm

Turist i eget landLeave a Comment on Turist i eget land – Hjortdal dyrefarm

Turist i eget land – Hjortdal dyrefarm

Hjortdal dyrefarm er et besøg værd hvis du er vild med dyr og natur. Hjortdal dyrefarm er en dyrefarm beliggende nær Slettestrand i Nordjylland.

Dyreparken er placeret midt i den nordjyske natur og langt væk fra storbyerne. Der går 350 dyr gående rundt i parken, alt lige fra geder og lamaer, der gerne vil smage godbidder, til polarræve og silkeaber, der nysgerrigt holder øje med alle gæsterne. Tankerne bag dyreparken er at du kan komme i nærkontakt med dyrene, fremfor bare at kigge på dem. Derfor kan man blandt andet gå ind til æsler og kaniner, samt lokke egern og næsebjørne frem med godbidder købt i kiosken.

Det er også muligt at overnatte i shelter på dyrefarmen. Jeg har overnattet i et af shelteren på dyrefarmen, det var en skæg oplevelse af se hvordan dyrene opførte sig i løbet af dagen, opleve hvordan de faldt til ro om aftenen samt hvordan der stille og rolig kom liv igen om morgenen – det er nemlig muligt at bevæge sig frit rundt i dyrefarmen om natten. Om aftenen/natten er der kun adgang for de gæster som overnatter i shelterne, hvilket var en ret unik oplevelse. Jeg kan forestille mig at denne oplevelse kun vil blive af at have børn med. Jeg tænker det er en perfekt familie udflugt at besøge dyrefarmen.

Du kan booke din overnatning på Hjortdal dyrefarm ved at klikke her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top