VW T3 syncro – Van nr. 2

Van life VW t3 syncroLeave a Comment on VW T3 syncro – Van nr. 2

VW T3 syncro – Van nr. 2

I øjeblikket ejer min kæreste og jeg to gamle folkevognsrugbrød. Vi anskaffede os først en VW T3 Carevelle, som vi ombyggede til camper. Den proces kan du læse mere om ved at trykke her. Vi har nydt hvert eneste øjeblik i den van. Den har været kilden til MANGE gode oplevelser! Vi må bare erkende, at hvis vi skal udleve vores drøm med at køre rundt i verden, så er det federe med en van, som kan køre lidt mere offroad, og som har mere kraft fx når vi skal op ad bjergene, eller når vi kører på stranden herhjemme på vestkysten. Vi forestiller os også, at det er federe på sigt at have en van, hvor det er muligt at flere end 2 personer kan overnatte i.  Derfor har vi anskaffet os en ny van.

For at gøre det overskueligt kalder jeg den grønne van som vi kører i nu for van nr.1. Den nye van kalder jeg for van nr. 2. Herunder ses van nr. 1 til venstre og van nr. 2 ses til højre.

Vores van nr. 2 er en VW T3 syncro, syncro betyder at det er en firhjulstrækker, hvilket betyder at den har en højere frihøjde, som giver nogle helt andre muligheder for terrænkørsel. Den har blandt andet et meget lavt gear, et slags kravle gear, til når det virkelig går op af bakke – perfekt til en tur i bjergene!  Den har dieselmotor, hvilket giver bilen et bedre kraftoverskud når den er fuldt pakket. Vores plan med van nr. 2 er at forvandle den til den ultimative ”adventure van”. Første step var at få motoren i tip top stand, og derefter gik vi i gang med at male den og få sat et højt tag på. Det høje tag gør at der er skabt 2 ekstra sovepladser – så nu har vi fået opfyldt den drøm om, at have en van der kan tage os på nogle federe roadtrips, og hvor der er plads til flere end 2 overnattende, vi er dog LANGT fra færdige med at sætte bilen i stand. Vi drømmer om:

  • Trælameller i luftet
  • Sildebensparketgulv
  • Hvide kliniker
  • Masser af opbevaringsplads
  • Montere et lille alternativt køkken med vandtank, gasblus, og køleskab
  • Montere et Webasto dieselvarmefyr

Lige nu står van nr 2 vinteropbevaret. Planen er at vi vil arbejde på van nr. 2 vinteren over, og forhåbentligt kommer den på vejene i 2022.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top