Turen går til Nuuk

Grønland Turen går til udlandetLeave a Comment on Turen går til Nuuk

Turen går til Nuuk

Jeg længes tilbage til marts 2019, da jeg var en måned på Grønland. Jeg har efterfølgende fået fortalt at jeg slet ikke har oplevet hvor smuk Grønland egentlig er, fordi jeg netop kun har været i Nuuk. MEN jeg synes dog at Nuuk var helt ubeskrivelig smuk. Jeg forelskede mig i Nuuk under mit ophold. Specielt forelskede jeg mig i den friske luft, og den storslået natur. Jeg har oplevet det hele til lands, til vands og i luften. Mine oplevelser kan du se billeder og læse om i dette blogindlæg.

Formålet med turen
Jeg var i Nuuk i forbindelse med mit studie som tandplejer. Jeg læser til tandplejer på Århus universitet. På studiet har vi to eksterne praktik perioder. Jeg valgte at tage min første eksterne praktik på Grønland. Noget som jeg aldrig vil fortyde.

Snesko vandretur – Lille Malene
I Nuuk behøver man ikke gå langt væk fra byen, før man er lige midt i utæmmet natur. I Nuuk er der bjerge der to bjerge som kan bestiges. Der er Store Malene og Lille Malene. Store Malene er det højeste bjerg. Store Malene var pga. af sne ikke muligt at bestige i Marts måned. Men lille Malene kunne godt bestiges, så det skulle selvfølgelig prøves. Denne tur kræver snesko, og en god fysisk tilstand. Vi vandrede op til toppen af bjerget. På toppen havde vi den smukkeste udsigt ud over Nuuk. Læs mere om turen op til Lille Malene her

Sejl tur
Vi var flere gange på sejl tur. Blandt andet besøgte vi den forladte Bygd Qoornoq. Du kan læse mere om turen til den forladte Bygd her Det er noget af et eventyr at sejle rundt på Grønland. Det var også en stor oplevelse da jeg midt ude midt i ingen ting, fangede min første fisk nogensinde.

Nordlys tur
Nordlyset er det smukkeste natur fænomen jeg nogensinde har oplevet. Vi havde booket en nordlys tur igennem Guide to Greenland, med lokale guider. Guiderne ved hvor nordlyset normalt kan ses. Se mere om nordlys tur med lokal guide her Mine billede fra nordlyset er desværre ikke så skarpe, men jeg håber alligevel at du kan fornemme hvor smukt det er. At opleve nordlyset en en naturoplevelse jeg aldrig vil glemme!

Nuuk fra luften
Flyvetur over nuuk i Privat fly

Sne scooter tur
At suse rundt på snescooter i fjeldet I Nuuk, fik mig virkelig til at føle mig lille som menneske. Naturen er så storslået.

Udover at opleve naturen. Så var det også en stor oplevelse at opleve kulturen, men det kræver et helt blogindlæg for sig selv at fortælle om. Alt i alt kan jeg i den grad anbefale en tur til Nuuk. Det er en oplevelse for livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top