Starten på Naturpod

NaturpodLeave a Comment on Starten på Naturpod

Starten på Naturpod

Vores podcast – Naturpod kommer til at handle om alt fra top til tå inden for friluftsliv. Vi vil tage jer med på en rejse af små afsnit, hvor du forhåbentligt kan lærer en masse nyt og få spændende viden inden for natur og friluftsliv. Vi vil forsøge så vidt muligt både at ramme nybegyndere og erfarende friluftsudøvere. Vi glæder os til at have jer med på tur

Men hvem er vi så?

Vi hedder Rasmus Kjeldsen og Zenia Maltha og vi er et kæreste par som deler den samme dejlige interesse inden for friluftsliv. Vi har mødt hinanden igennem et frivilligt arbejde, hvor vi stod for nogle udendørs aktiviteter med udviklingshæmmede.

Rasmus er som sagt den ene halvdel af podcasten Naturpod, og har i rigtig mange år haft interesse og arbejdet med natur og friluftsliv. Det har derfor fyldt en stor del af hans hverdag. Rasmus er startet ud med at arbejde i et byggemarked, hvor han efterfølgende får et job i en friluftsbutik i Århus. Han synes det er helt vildt spændende og sjovt at kende til diverse produkter, modeller og typer og synes at det er sjovt at følge med i udviklingen. Rasmus altså derfor den af os som har den store viden om grej og produkter, som vil komme jer til gode i mange af vores afsnit hvor vi kommer ind på blandt andet beklædning og udstyr. Udover dette er Rasmus ejer af firmaet Østjysk Outdoor som er en virksomhed der udbyder vandreture og kursuser. Man kan blandt andet gå 40 km på trækstien, hvor man spiser og overnatter på kro. Derudover kan man komme på et begynder kursus i vandring, hvor man blandt andet lærer og binde sine støvler korrekt, indstille rygsækken korrekt og der bliver sluttet af med en 7-10 km vandretur, til at prøve teknikker af.

Zenia, som er den sidste halvdel af podcasten Naturpod, og er nok det man vil kalde en influencer og blogger. Jeg har instagram – Zeniamaltha, og denne blog som jeg skriver på nu sammen med Bettina. På de sociale medier deler jeg mine tanker og billeder fra naturen. Jeg har altid haft naturen som en naturlig del af livet, det er dog først senere hen efter min tid i militæret, at jeg for alvor faldt for bål, overnatning ude. Det er det jeg blandt andet godt vil vise og fortælle med min instagram, blog, og podcast for den sags skyld. Jeg vil have flere kvinder ud i naturen, og når det så er sagt vil jeg gerne have alle ud i naturen, vi drøner udenlands så snart vi har muligheden for det og glemmer den fantastiske natur vi har herhjemme.

Friluftslivet kræver ikke at man følger noget specielt. Du kan ligeså vel som kvinde tage ud i naturen og bruge en kniv, en økse og lave et bål uden at du opfører dig mandigt. Det behøver ikke at være så grænseoverskridende som man tror og synes det er. Jeg tror der er mange kvinder der har forventninger om hvad man skal og ikke skal lave i naturen, og det kan man ligeså vel have som mandlig nybegynder. Vi ser og høre jo det vi ser og høre. Det vil vi gerne lave om på. Jeg havde selv i starten nogle ideer og tanker om hvad man skal og burde lave derude. Vi skal bare følge vores egne veje, og lave det man synes er sjovt og interessant. Prøv det af. Start i det små og prøv det af. Det er ikke altid nødvendigt at købe det dyreste og vildeste grej for at komme i gang. Smag på det først, og mærk efter hvad dit behov er. Vi ved alle sammen godt at alting tager tid, og det kan godt tage lang tid.

Det er derfor vigtigt at disponere sin tid bedst muligt, og finde ud af hvad der holder ens motivation oppe til forsat at komme ud i naturen.

Vi mener begge to at det er vigtigt at man prioritere sin tid bedst muligt. Det er sku vigtigt at vi forsat kommer afsted og ikke forsømmer os selv, og vores egne behov. Hiv din partner, eller børn med. Vi er mange der synes det er ude i naturen at vi får lov til at koble af. Det er VORES måde at koble af.

Man skal også huske at en tur i det fri ikke altid betyder at du skal bruge hele dagen ude plus en overnatning. Det kan sagtens kun være et par timer, hvis det er det der passer dig bedst. Vi skal huske at gribe de små øjeblikke i hverdagen når de byder sig.

Du kan finde podcasten Naturpod her på hjemmesiden og på Itunes, podcast app, spotify.

Og du kan kontakte os med spørgsmål eller ideer på kontakt@naturpod.dk eller på vores instagram – Naturpod

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top