Turist i eget land – Landrover safari på vestkysten

Turist i eget landLeave a Comment on Turist i eget land – Landrover safari på vestkysten

Turist i eget land – Landrover safari på vestkysten

Jeg har sagt det før, og nu siger jeg det igen; Danmark er ikke kedelig! – Vi har så meget at opleve i vores eget land. Nu hvor vi ikke har mulighed for at rejse til udlandet, så er der ikke noget bedre tidspunkt at udforske Danmark end nu – Og jeg har en idé til den fedeste oplevelse!

Du kan tage på landrover safari på vestkysten! Det foregår på vestkysten ved Løkken. Måske tænker du hvorfor, at du ikke bare kan køre turen i din egen bil? Jo det kan du også godt – hvis du har en ægte firhjulstrækker. Turen bringer dig blandt andet over udløb, som en normal bil ikke kan køre over. I din egen bil vil du også mangle en fantastisk guide, som kan fortælle om alt den historie som vestkysten indeholder. Både historier om kultur og natur. Turen bringer dig blandt andet forbi furreby kystbatteri, som er en række bunkers fra 2. verdens krig.

Jeg har selv været på landrover safari, og det var alt i alt en helt FANTASTISK oplevelse! Det var vildt at suse igennem den rå natur. Turen byder på:

  • 2 timers Land Rover-safari
  • Transport i Land Rover
  • Guidet tur
  • Fortællinger om natur og kultur i området
  • Stop undervejs ved udsigtspunkter og hikingspots, blandt en vandretur op til Rubjerg knude fyr
  • Hygge ved bål
  • Kaffe

Vi var på en solnedgangs tur, så efter vores vandretur op til Rubjergknude fyr, var der lavet en hyggelig camp ved bilen, med bål og kaffe, der kunne vi så sidde og nyde den smukkeste solnedgang.

Landrover safari er for alle uanset alder. Der kan bestilles en særlig børnevenlig tur. Landrover safari tilbydes af Outnature.dk. Yderligere tilbyder de en lang række andre udendørsaktiviteter for både børn og voksne, som for eksempel Rav safari, kajaksurfing, snorkling, vandreture, mountainbike ture og meget meget mere. Tjek deres hjemmeside ud ved at trykke her

Du kan se billeder fra min tur nedenunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top