Valg af silkelagenpose

AnbefalingerLeave a Comment on Valg af silkelagenpose

Valg af silkelagenpose

Fryser du om natten? Også selvom du bruger en rigtig lækker (som jeg giver en guide til her ->) sovepose og et godt (som jeg giver en guide til her ->) liggeunderlag der holder kulden ude? Der er hjælp at hente!
Jeg er lidt af en frossen pind når jeg sover ude, og jeg elsker at have det rigtig varmt! Jeg har derfor fået øjnene op for silkelagenposen. Hvad er det tænker du så?
Det er en pose der har form som din sovepose. Den er blot tynd og kan være lavet af diverse materiale. Den kan være lavet ud af silke, fleece og bomuld f.eks.

Lagen pose sponsoreret af Seatosummit.

Lagenposen har dog ikke kun den effekt at give dig ekstra varme når du sover ud. Den beskytter også din sovepose indeni, så det ikke er nødvendigt at rengøre den og lufte den på samme måde.
Derudover kan du også bruge lagenposen en varm sommer trope nat, hvor det simpelthen er for varmt at sove med din almindelige sovsepose. Den kan faktisk også bruges hvis man er på ferie i udlandet. Da jeg backpackede rundt i Asien sov jeg altid i min silkelagenpose, da jeg simpelthen bare syne det var så dejligt at sove i noget der var ens eget. Så det kunne også være en mulighed!

Silkelagenpose Seatosummit

Lagenposen har altså derfor mange funktioner. Jeg har både en fleece lagenpose og en silkelagenpose. Min favorit er klart den der er lavet af silke. Og af den simple grund at den er af lækre materiale, og den fylder minimalt i rygsækken.
Posen vejer kun 130 gram! Det er satme ikke meget. Og det er fantastisk når man finder produkter som man er glade for og på samme tid ikke vejer mere end… ja nærmest ingen ting!

Denne lagenpose har derudover også et stykke med elastisk, så der er god bevægelighed i posen. Den glider lækkert inden i soveposen og er lavet af ren silke! Det er altså for lækkert!

Luksus dyr

Jeg er lidt af et luksus dyr, og vil ikke nøjes når jeg skal sove ude. For så ved jeg simpelthen bare at jeg ikke får en god nat.

Hvorfor skulle man ikke gøre det ekstra lækkert for sig selv? Det er jo når vi sover udenfor at vi skal lade op og få nulstillet os selv både psykisk og fysisk. Det er selvfølgelig forskelligt hvad ens behov er når man er udenfor og overnatte. Men jeg håber alligevel at du har kunne bruge dette blogindlæg til noget – da jeg aldrig synes man kan få for mange råd med på vejen. Vi kan jo alle sammen blive lidt klogere hver dag! 🙂

Silkelagenpose Seatosummit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top