Valg af outdoor-hovedpude

Hovedpude Seatosummit
Anbefalinger GrejLeave a Comment on Valg af outdoor-hovedpude

Valg af outdoor-hovedpude

Det er en rejse uden lige at finde den outdoor-hovedpude som passer perfekt til dig! Skal den være hård, blød? Hvordan skal materialet være? Der findes rigtig mange forskellige slags puder.

Indlæg sponsoreret af Seatosummit.

Jeg har haft nogle forskellige krav til min hovedpude.
1. den skal have en lækker overflade
2. den skal være varme isolerende
3. den skal IKKE larme
4. den skal kunne justeres i fylde
5. den skal fylde mindst muligt

Ja, så kan det godt være du synes jeg er kritisk – men det er alfa omega at puden er god! Ellers ved jeg at jeg får en dårlig nats søvn.

Den pude jeg benytter er fra Seatosummit – og jeg har valgt modellen – Aeros Down Pillow.

Puden fylder ikke ret meget – og mere præcist 8×6,5cm når den er pakket. Det satme ikke møg! Og det bedste af det hele så vejer den kun 70g. Så puden vil jeg helt sikkert ligge under kategorien letvægt.

Når puden er pustet op måler den – 34×24 cm.
En anden ting der bare gør denne pude så lækker er at der ligger et lag dun på den overflade som du ligger hovedet på. Det er både varme isolerende og giver puden en mere realistisk pude følelse.

For det er jo ikke en hemmelighed at det ikke er det samme som en almindelig hovedpude hjemme i sengen. Det ville rent praktisk ikke kunne lade sig gøre når man tænker på dunene i puden ville klappe sammen under fugtige forhold. Og ja så fylder den lige lidt mere end 8×6,5cm og vejer lidt mere end 70 gram 😉

Noget andet smart der er ved denne hovedpude fra Seatosummit er at den har et specielt klæbesystem man kan sætte fast på liggeunderlaget, som gør at puden ikke skrider ud om natten. Der er jo ikke noget værre end at vågne op og så er puden væk! Hm. Det kan måske diskuteres og der findes værre ting derude 😉 Men ja i forstår min pointe. Det er på godt jysk – træls!

Seatosummit

Jeg håber dette har været med til at gøre dig klogere på hvilke outdoor-pude du skal vælge og hvilke ting du skal tage stilling til når du skal vælge din outdoor-pude.

Husk endelig at tagge mig @zeniamaltha eller bruge hashtag #outdoorzenia på instagram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top