Forslag til din jule-ønskeseddel

GrejLeave a Comment on Forslag til din jule-ønskeseddel

Forslag til din jule-ønskeseddel

Jeg er normalt ikke så god til at finde på ønsker der kan komme på min jule-ønskeseddel. Jeg bruger derfor altid en del tid på at surfe rundt på nettet, samt jeg spørger alle omkring mig hvad de ønsker sig. Det skader jo aldrig med noget inspiration!

Det er ikke nogen hemmelighed at der er rigtig meget friluftsgrej på min jule-ønskeseddel! Ja der er faktisk næsten ikke andet. Jeg elsker jo at være ude i naturen – surprise 🙂

Jeg vil i samarbejde med Friluftsland lave den perfekte jule-ønskeseddel, med de produkter som jeg personligt selv ville vælge. Så kan du jo se om du får noget inspiration til din egen.

Den perfekte jule-ønskeseddel

 • FJÄLLRÄVEN WOMENS KEB ECO-SHELL JACKET
  Jakken er en vandtæt og åndbar skaljakke, og den er et rigtig godt valg til de ture ud i det fri hvor, vejret kan skifte hele året rundt. Endnu et plus er at den er en del af Friluftslands tiltag
  “Et grønnere valg”. Jeg har faktisk givet mig selv lige netop denne jakke, som ligger pakket ind, klar til at komme under juletræet.
 • THERM-A-REST TRAIL PRO REGULAR
  Dette liggeunderlag er rigtig fint helårs brug. Det har en R-værdig der hedder 4,4 og er hele 7,6 cm tykt. Derudover vejer det kun omkring 800g, og er derfor oplagt til turene med rygsæk.
  Husk dog det er meget individuelt hvilke liggeunderlag der passer til lige netop dig. Jeg har lavet et podcast afsnit, der guider dig på vej til at finde det rette liggeunderlag. Lyt med her.
 • PRIMUS ESSENTIAL TRAIL KIT
  Primus er kommet med en kompakt og efter min mening prisstærk alt-i-et køkkensystem. Det vil altså sige at du får en brænder, gryde og pande i én løsning. Det hele kan pakkes sammen, og du kan endda have en 230g gasdåse i gryden også. Gryden kan indeholde 1 liter – som efter min mening er perfekt til frysetørret mad, kaffe eller simpel madlavning.
  Ps’ du spare 20% lige nu.
 • OSPREY WOMENS TEMPEST 30 (Kvinder)
  OSPREY TALON 33 (Mænd)
  Denne rygsæk er en 30-33 liters. Det er letvægt, velventileret og rummelig. Den er perfekt til dagsture eller til ultra letvægtsture. Derudover er den også velegnet som hverdags taske. Det er en klassiker, men af god grund. Allround-rygsæk er den perfekte betegnelse for denne rygsæk.
  Jeg har givet mig selv denne taske i julegave, da jeg i den grad mangler en taske til de små ture ud i naturen.
 1. DIAMOND COSMO 300 HEADLAMP
  Pandelampen til turen ud i mørket. Med en lysstyrke på 300 lumen og op til 74 meters rækkevidde går du ikke forkert i skoven. Den har en imponerende brændetid på 200 timer, og har night vision med rødt lys. Derudover kan pandelampen låses, så den ikke tændes i lommen eller tasken (jeg har faktisk engang brændt hul i en lomme med en pandelampe fordi den ikke kunne låses. Så denne funktion er guld værd. Lampen er også vandtæt.
  Ps’ du spare 20% lige nu.
 1. FJÄLLRÄVEN WOMENS KEB TROUSERS REGULAR (Kvinder)
  FJÄLLRÄVEN MENS KEB TROUSERS REGULAR (Mænd)
  De friluftsbukser med størst anbefalinger. De indeholder støvlekrog, så de ikke skaber hul mellem støvle og ben. Ventilationslynlås ved benene, 5 lommer + lommer til knæbeskyttere. Der er forstærkninger på de særlig udsatte steder, og elastik på de steder elastik gir god effekt til os med former! Bukserne findes både til mænd og kvinder og findes i mange farver!

Jeg håber at du kunne bruge min lille jule-ønskeseddel og få noget inspiration til din egen. Jeg har i hvertfald allerede sikret mig to af tingene. Det skader jo aldrig at give sig selv en ekstra lille julegave! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top