Turist i eget land -Strandhotellet Blokhus

Turist i eget landLeave a Comment on Turist i eget land -Strandhotellet Blokhus

Turist i eget land -Strandhotellet Blokhus

Vinter getaway til Blokhus
Egentlig havde min kæreste og jeg planlagt en uges roadtrip til Tyskland, i vores gamle folkevognsrugbrød, her i december måned, men grundet Covid-19 situation blev den planlagte roadtrip aflyst. Vi valgte i stedet for at udforske vores eget nærområde. Vi drejede nøglerne, og satte derfor kursen 30 minutter fra Aalborg. Turen gik til Blokhus. Vi har været i Blokhus mange gange før, da den skønne by er vores foretrukne destination når vi skal på stranden. Vi har dog aldrig rigtig udforsket byen, og oplevet hvad den kan byde på andet end de smukke hvide sandstrande. Vi var ret spændte på om vi kunne få følelsen af at være på ferie, selvom vi kun var 30 minutter hjemmefra.

Planen var at finde nogle smukke steder i Blokhus og omegn, hvor vi kunne overnatte i bilen, og samtidig opleve hvad selve byen har at byde på. Vi må dog bare erkende at det er skidehamrende koldt i vores gamle folkevognsrugbrød her om vinteren, da vi ikke har varme i bilen. Derfor besluttede vi os for at tage en lidt mere luksuriøs overnatning, hvor vi kunne få varmen.

Vi besluttede os derfor at besøge Strandhotellet i Blokhus. Feriestemingen kom ret hurtigt da vi blev budt velkommen og fik indlogeret os på hotellet. Vi blev taget godt imod af et meget venlig personale, som fortalte om os om hotellets historie. Hotellet blev opført i 2017, i en rigtig romantisk stil. Det er et eksklusivt, uformelt, klassik badehotel. Alle værelser er unikt og smukt indrettet med komfortabelt senge, tv og eget bad. Alle har balkon eller egen terrasse.

Hotellet har også en wellness afdeling, som virkelig bidrager til at komme ned i gear, og komme i feriestemning. Vi trængte til at få varmen, så vi hoppede direkte i wellness afdelingen, og nød et par timer i varmvandsbassinet og i saunaen.


Efter vi havde fået varmen igen, valgte vi at gå en lang tur i Blokhus. Vi fandt ud af at der faktisk er meget at opleve i Blokhus selvom det er vinter og sommer sæsonen er forbi.

I Blokhus kan du:
– Opleve de smukkeste hvide sandstrande.
– Skøjte på skøjtebane liggende i centrum af Blokhus
– Besøge Kalstrup Livsstilshus, hvor det er muligt at shoppe i lokale forretninger
– Besøge Skulpturparken
– Besøge Blokhus feriecenters subtropiske badeland
– Besøge lokale lækre restauranter
– Besøge papirhus museumet i Hune 2 km fra Blokhus
– Besøge butik Klarborg i Hune 2 km fra Blokhus. Butikken er et besøg værd, hvis du er en ægte nisse elsker.

Da vi sent kom hjem til hotellet om aftenen, bestilte vi den lækreste risalamande i Restaurant Blå. Restauranten har fokus på lokale råvarer og dansk/fransk kogekunst. Derefter sad vi loungen og nød den hyggelige atmosfære og en flaske vin til kl 22.00. Restaurant Blå og loungen har åbne pejse, som hurtigt varmer kroppen efter en frisk gå tur ved Vesterhavet.

Næste morgen fik vi brunch, som vi nød i hotellets hyggelige orangeri.

Målet med at besøge Strandhotellet var at komme helt ned i gear – og det kom vi. Pointen med at skrive om opholdet på bloggen er at inspirere andre til at udforske deres nærområde. Det er ikke altid nødvendigt at rejse langt, for at få store oplevelser – og komme i feriestemning. Strandhotellet i Blokhus får mine varmeste anbefalinger, hvis du har brug for en getaway med din bedre halvdel, venner/veninder eller bare dig selv, og har lyst til at udforske dit eget nær område.

Det er vigtigt at nævne at hotellet overholder alle Covid-19 retningslinjer, det betyder at så længe kommunen ikke er lukket ned, og du ikke selv kommer fra en lukket kommune, kan du efter retningslinjerne besøge hotellet, men med forbehold og sund fornuft.

Se mere om strandhotellet her


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top