Turist i eget land – Skyland Beach Camp

Turist i eget landLeave a Comment on Turist i eget land – Skyland Beach Camp

Turist i eget land – Skyland Beach Camp

Skyland Beach Camp redder sommeren!

Skyland Beach Camp

I år bliver sommerferien for mange danskere meget anerledes, end hvad den plejer. For mange plejer sommeren at stå på ferie i udlandet. Det begynder dog så småt at blive åbnet op igen. Men det er endnu ikke muligt at rejse i det omfang, som vi plejer. Det betyder at mange danskere kommer til at holde sommerferie hjemme i Danmark i år. Men festivaller, og koncerterne er også aflyste.. Så hvad skal man så give sig til, hvis ferien skal afholdes herhjemme i Danmark? Jeg anbefaler altid at tage ud og opleve den smukke natur som Danmark byder på, og jeg har især 5 gode bud på, hvor turen kan gå hen. Læs de 5 bud her. Men er det ikke smuk natur du søger, men måske lidt fest og farver, så kunne det være en idé at besøge Skyland Beach Camp.

Skyland Beach Camp skulle oprindeligt have været den fedeste festival kaldet Skyland Beach Festival med plads til 20.000 gæster. Men da det ikke er muligt at afholde så store arrangementer, så har de sadlet om og har i stedet for lavet Skyland Beach Camp. Campen vil foregå over to omgange. Første gang fra d. 28. juni – 3. juli. Anden gang fra d. 5. juli – 10. juli.

Men hvad er Skyland Beach Camp for noget? Skyland Beach Camp er beliggende på en godkendt 5-stjernet campingplads med 1 km privat sandstrand og hygiejnisk faciliteter. Campingpladsen ligger i den nordjyske sommer by Øster Hurup. Det bliver det rene ferieparadis for unge mennesker på 17+. Det er en slags festival, men en festival uden livemusik, men med aktiviteter som lever op til retningslinjerne. Der vil blandt andet være et begrænset antal pladser, så der bliver rigeligt med plads mellem hvert telt, og på nuværende tidspunkt er det heller ikke tilladt at lave en camp på mere end 10 personer.

På campem vil der være fede aktiviteter som: Beach volley, fodbold, billiard/pool, bordtennis, minigolf, paddleboard, surfing, bananbåd, bålhygge og meget meget mere! Er man ikke til hav vand, så kan man i stede tage et dyp i en opvarmet pool. Det er heller ikke nødvendigt at forlade campingpladsen for at få lidt lækkert mad, det vil nemlig været muligt at købe mad fra streetfood boder. Jeg har selv smagt Pizzaer, som campingpladsen selv laver, og hånden på hjertet så smager de fantastisk godt.

Trænger du til fest og farver og hygge med vennerne? Så burde du virkelig tage vennerne under armen og tage afsted på Skyland Beach Camp!

Du kan bestille billet og læse meget mere om campen her

Lige nu køre arrangørene rundt I denne super fine SKYbus og promovere campen. Hvis du møder bussen rundt i det danske, så ved jeg at der gemmer sig kolde drikkevarer i bussen, som de søde piger glædeligt deler ud af 🙂

Skyland Beach Camp

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top