Anbefalinger til en sovepose!

Anbefalinger Grej1 kommentar til Anbefalinger til en sovepose!

Anbefalinger til en sovepose!

Der er efterhånden flere der har spurgt ind til hvilken sovepose jeg bruger og dermed kan anbefale! Først og fremmest vil jeg sige at det er meget individuelt, alt efter om du er mand eller kvinde, hvor brede hofter du har og hvor let du har til at fryse om natten.. og en sidste ting. Om det skal være dun eller fiber.

Jeg kan gå lige til sagen og fortælle at jeg bruger en sovepose fra mærket Sea To Summit. Soveposen hedder Altitude AT1. Grunden til at den hedder AT1, er fordi der også findes en AT2. Hvad forskellen er på disse kommer jeg til.

OG der er flere ting jeg glæder mig til at dele med dig! Det kommer længere nede… læs med.

Se lige hvor lille og komprimeret den kan blive! Den fylder ik møj!

Først vil jeg fortælle dig at grunden til jeg har valgt denne sovepose er fordi jeg elsker dun soveposer. Dun kan have fordele og ulemper. En ulemper kan være at hvis soveposen bliver meget våd kan dunen klaske sammen. En fordel… en dun sovepose føles bare ekstremt lækker, blød og let! Vægten er mindre og den fylder mindre når den er komprimeret. OG så er en dun sovepose rigtig dejlig varm.

Grunden til at der findes en AT1 og en AT2 er fordi der findes to længder på denne sovepose. Den model jeg bruger som er AT1 måler 170 cm, og den anden AT2 måler 183 cm. Med min sølle højde på 1.60 er 170 cm rigeligt til mig.. og du skal derfor tænke over at tage den længde der passer til din højde. Det er på ingen måde en fordel at vælge en sovepose der er for lang, da der så vil være et ekstra hulrum som skal fyldes ud med varme når du skal sove. Et lille tip hvis din sovepose er for lang er at ligger noget af dit tøj i fodenden så soveposen er fyldt ud. Win win – så er dit tøj også opvarmet når du vågner 😉

En anden rigtig lækker detalje der er ved den sovepose jeg benytter fra Sea to summit, er at hvis din makker/partner har en sove pose magen til kan de faktisk lynes sammen. Det er fandme smart! 🙂 Der kan komme endnu mere hygge ind over, og hvis du har svært ved at holde varmen kan i lettere dele og skabe varme sammen.

Sea to summit sovepose

Du får hermed 6 fordels punkter ved soveposen.

  • Velegnet til koldt vejr og fjeld ture!
  • Særdeles velegnet til kvinder med former i pasform og varmefordeling.
  • Har både halv og hel lynlås + kan snøres ind ved fødder og hovede.
  • Stor lommer i indersiden til personlige genstande.
  • Kan lynes sammen med en makker pose!
  • Der medfølger kompressionspose og opbevaringspose.
sea to summit sovepose

Jeg håber at du er blevet noget klogere på hvilken slags eller model sovepose du skal vælge når du skal ud og lede efter en sovepose.

Der er i hvertfald nogle gode fif i dette indlæg og et godt forslag til en rigtig god sovepose som du kan have i mange mange år, hvis du passer på den. Og husk det er altid en god ide med en dun sovepose at man ligger den i opbevaringsposen når man opbevare den da den ikke har godt af at ligge komprimeret i en lille pose 🙂

Tak fordi du læste med. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at smide en kommentar eller skrive til mig på min instagram eller facebook.

Sea to summit sovepose

One thought on “Anbefalinger til en sovepose!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top