IPP2 Hav kajak kursus

KajaktureLeave a Comment on IPP2 Hav kajak kursus

IPP2 Hav kajak kursus

På et IPP2 kursus lærer du de grundlæggende tekniske og sikkerhedsmæssige færdigheder, der gør dig i stand til at færdes sikkert på vandet i en kajak. Vigtigst af alt, så lære du hvordan du redder dig selv, og din makker ved kæntringer. Et Ipp2 Certifkikat kan benyttes til leje af havkajakker  i det meste af Europa og i verden

Jeg tog mit Ipp2 kursus i Aalborg i slutningen af en kold september måned. Det har efterfølgende ført til en masse småture på vandet i Limfjorden, og længere ture med fuld oppakning i kajakkerne. Jeg er vild med at være ude i naturen på denne måde. På en eller anden måde føler jeg mig som en del af naturen, når jeg sidder langt ude på havet, og mærker vinden i mit ansigt, ser på dyrelivet og registrere hvordan vejret bare har sin egen gang.

22291997_10214263367838562_1194744224_n

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top