Den perfekte outdoor nederdel til kvinder

Outdoor nederdel
BeklædningLeave a Comment on Den perfekte outdoor nederdel til kvinder

Den perfekte outdoor nederdel til kvinder

Jeg har været en tur i Norge. Vi er altid ud på nogle forskellige vandreture når vi rejser til Norge. Naturen er jo så smuk og anderledes. Jeg tænker altid en del over hvilke friluftstøj jeg skal have på, når jeg skal ud på en vandretur. Og her har jeg altid drømt om at kunne finde den perfekte outdoor nederdel til kvinder.
Jeg er en kvinde med former, og jeg kan nemt få skarve mærker på indersiden af lårene (det er noget de fleste kvinder kender)
Og det er på ingen måde unormalt – men det kan til gengæld være skide irriterende og gøre pokkers ondt.

Derfor har jeg ledt efter noget jeg kan have på, som er feminint og praktisk.

Og jeg har fundet det. Jeg har altid kigget langt efter de kvinder der kunne have nederdel på i naturen, og på deres vandreture. Jeg har afprøvet flere forskellige hjemmelavede løsninger til dette, men det fungere bare ikke så godt som jeg gerne vil have det til, og det er altid endt med nogle trælse dobbeltlag, steder hvor det bare ikke fungere!

Nu har har jeg fundet den.. Den perfekte outdoor nederdel:

Reklame for Urberg
Norddal Hiking Skort Women fra Urberg.

Nederdelen er beregnet til hiking – vandring, og det der gør den ideel for mig, er at der er indbygget indershorts i. Det er så smart. De indbygget shorts har en perfekt længde, som gør at de ikke kravler op, når man går og sidder på jorden.

Jeg er så glad for at jeg endelig kan gå med nederdel i naturen. Min bagdel/hofter og lår passer ikke altid sammen i størrelse – og du skal nu læse, hvorfor lige præcis den her nederdel, gør det så godt! 🙂

Beskrivelse af den perfekte outdoor nederdel:

Hele herligheden er lavet af Polyamid, hvilket gør at stoffet ikke “klister” til hinanden, og at den derfor ikke kravler op.

Der er rigtig god stræk i nederdelen, og det hjælper til en super god bevægelighed. Der er ikke noget værre end, friluftstøj der strammer, og som har dårlig bevægelighed.

Nederdelen af 3 lommer, og der er derfor massere af plads til mobilen, en snack eller noget helt tredje. Eller hvis du ligesom mig, bare godt kan lide at gå med hænderne i lommerne 🙂

Derudover har outdoor nederdelen til kvinder en rigtig smart funktion, som gør at den nemt og hurtigt kan tilpasses i livet. På begge sider, ved hofterne finder du to velcro stropper, som kan justeres alt efter hvor meget turmat du har spist f.eks 🙂

Hiking nederdel

Du kan finde outdoor nederdelen i både sort og grape leaf, og den er lige nu på tilbud! Så du spare 35%.

Shop din nederdel til kun 259kr – HER

Jeg håber at du er blevet klogere på, hvilken “Perfekt outdoor nederdel til kvinder” der muligvis kunne fungere for dig. Der findes et hav og det gælder om at finde den der passer til din krop og dine former.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top