Roadtrip i Tyskland

Tyskland1 kommentar til Roadtrip i Tyskland

Roadtrip i Tyskland

Tyskland er et FANTASTISK vanlife venligt land. Der er mange parkeringspladser rundt omkring, hvor det er lovligt at overnatte i sin autocamper. På disse pladser er der tilgængelige toiletter og nogle steder også bad. Det koster omkring 10 Euro at overnatte på sådan en plads.De første par dage på vores køreferie brugte vi i Tyskland. Tyskland skulle ikke bare være en strækning der skulle overstås, nej vi ville også opleve små bider af tyskland. Den stod blandt andet på naturoplevelser, museumsbesøg og lidt kulturhistorie. Nedenunder er højdepunkterne fra Tyskland.

Autostadt: Autostadt er en besøgspark i Wolfsburg, Tyskland. Parken ligger ved siden af Volkswagens fabrik, og er fyldt med både nye og gamle køretøjer. I parken er forskellige pavilloner for de forskellige bilmærker, der er med i Volkswagen Group: Skoda, SEAT, Audi, Mercedes-Benz, Porsche, Lamborghini og Volkswagen. Ret spændende besøgspark hvis du er en rigtig bil nørd lige som E og jeg.  Læs evt. mere om autostadt her: https://www.autostadt.de/en/start


Romanticher Rhein
: På den romantiske Rhin er der et slotlandskab, der er  helt unikt. Mellem Bingen og Rüdesheim i syd og Siebengebirge i nord forenes mere end 60 middelalderlige ridderborge, smukke barokke slotte og imponerende befæstninger for at danne et unikt kulturlandskab. Et stykke fra Rhin besøgte vi det smukkeste slot Burg Eltz. Burg Eltz er et middelalderligt slot fra 1100-tallet, der ligger i bakkerne over floden Mosel mellem Koblenz og Trier i det vestlige Tyskland: Det er stadig ejet af den same gren af Eltz-familien, som boede der i 1100-tallet for 33 generationer siden. Det er muligt at få en guidet tur på slottet.

Titan RT:  Europas næstlængste hængebro. Det er beliggende i Harzen. Broen er 458 m lang.  Det koster 6 euro at gå over broen. Det er også muligt at Bungee jumpe fra broen, hvis man er til den slags.  Når man har vendet sig til at broen gynger en smule, så er det muligt at nyde en virkelig smuk udsigt!

Dachau: Dachau var den første nazistiske koncentrationslejr. Det er forfærdeligt at disse koncentrationslejr har fundet sted. Men vi kan ikke komme uden om at det er en del af historien. Meget tankevækkende og rørende at gå rundt i den lejren.

Kehlensteainhaus: Kehlsteinhaus var Hitlers sommerhus, også kaldet Ørnereden, det er bygget på toppen af bjerget Kehlstein i Obersalzberg i Sydtyskland. Bygningen står stadig, men meget af bygningen er lavet om til restaurant.

Kehlensteianhaus
Usigten fra Kehlensteainhaus

Königssee: En dyb sø beliggende i det sydøstlige Bayern, tæt på Østrig. Den ligger i Berchtesgaden Alperne i det sydøstligste hjørne af Tyskland. Det er muligt at svømme i søen, eller tage på en lille bådtur! Der er helt fantastisk smukt omkring søen. Dette må være det smukkeste sted hvor vi overnattede i bilen. Vi parkerede helt ned til vandet med åben bagsmæk! Om morgenen hoppede vi direkte ned i søen, og skyndte os op og lave ngoet varmt at drikke, og så ellers bare nyde morgenudsigten 🙂

Koenigsegg

One thought on “Roadtrip i Tyskland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top