Overvejelser til en start

Tanker om friluftslivetLeave a Comment on Overvejelser til en start

Overvejelser til en start

Først og fremmest skal du finde ud af hvad du nogenlunde gerne vil med din tur i det fri. Skal du på en længere tur, drikke kaffe eller ud og gå en aften tur? Grunden til at jeg gerne vil have dig til at overveje disse ting inden du drager afsted, er fordi man ofte skal pakke en taske. Hvad og hvor meget der skal pakkes afhænger jo som sagt af hvad du skal.

Det er selvfølgelig ikke altid noget man skal gøre til punkt og prikke, man skal sku også huske at nyde det og gøre det man har lyst til når man er afsted. Det er bare træls hvis man står derude og liiiige mangler noget man skulle have brugt.

Har du så egenligt tænkt over hvad lige præcis dit behov er? Og hvad man overhovedet har behov for når man er ude i naturen? Det er sku ikke alle der har et behov for at skulle lege bushcraft og survival, men derimod bare sætter pris på en rolig tur i skoven med en picnic kurv, eller drager ud for at lave mad over bål på en af de mange benyttede shelter pladser med familien. Og det er altså helt ok!

Det er helt naturligt at vi alle sammen har forskellige behov, og der kan vi endnu engang snakke om de forventninger man har i forhold til behov. Jeg kender det fra mig selv. Når jeg ser nogen lave noget fedt ude i naturen stiger mine forventninger til mig selv om mine ture. Jeg får pludselig nogle unødvendige forventninger til mine behov, om at jeg har et behov for at skulle lave den specifikke ting. I starten da jeg var ny i friluftslivet oplevede jeg simpelthen at mine forventninger kunne ødelægge nogle af mine ture, netop fordi de var for høje og fordi jeg endte med at skulle anstrenge mig sindsygt meget for at hygge mig og gennemføre turen.

Det er altså okay at man ikke synes det alle andre også laver er super fedt. Og det er okay at dine behov er anderledes end din nabos og dine kammeraters er. Vi er alle forskellige og det er sku det jeg synes der er det fedeste ved det hele.

Så det vigtigste er at huske at have sig selv med, og at friluftslivet er mange ting.

Så snart du går ud i naturen, ja så er du faktisk i gang med dit friluftsliv. Pudsigt ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top