10 Musthaves i en gammel van

VW t3Leave a Comment on 10 Musthaves i en gammel van

10 Musthaves i en gammel van

Her er en liste med mine 10 musthaves i gammel van!

1. Gas blus: Vi har et alternativt køkken i vores van. Vi er især glade for vores gasblus. Vi kunne sagtens tage på tur uden, og evt. tage vores grill med, eller en trangia og lave mad udenfor. Men når vejret er dårligt, er det bare ikke sagen at stå ude og grille. Så vi nyder virkelig at vi kan lave mad i bilen i vores primitive køkken.

2. Køleskab: Tidligere på sommeren investerede vi i et 60 liter Dometic køleskab, og det er simpelthen guld være med et køleskab i vores van. Med et køleskab kan vi planlægge længere ture i ud nature, hvor det ikke er nødvendigt at vi skal til en købmand hver dag.

3. Vand – og spilde vandstank: Det er utroligt rart at der kan tages vand direkte fra hanen, når der blandt andet skal vaskes op.

4: Forbrugsbatteri: Vi har et forbrugsbatteri i bilen, så vi kan lade telefoner/computer osv. Køleskabet får også strøm fra dette batteri.

5. Gps/kort: UUNDVÆRLIGT

6. Roofrack: Der bliver nemt pladsmangel i en van. Så vi udnytter gerne pladsen på taget.

7. Transportabel vaskemaskine: Sådan en sag har vi ikke endnu, men vi skal helt sikkert haveanskaffet os en. Det er for bøvlet at vaske tøj i forskellige håndvaske rundt omkring…

8. Toilet papir og håndsprit: I en van uden toilet så er man lidt afhængig af offentlige toiletter,  min erfaring med det er at det ofte svinger hvor rene toiletterner er osv. så jeg har altid en lille nødpose med, med de nødvenlige ting.

9Gardiner: Bare fordi det ikke er rart, at andre kan se når vi ligger og sover.

10. Positivt sind: Det allervigtigste må være dette punkt! Vær åben og imødekommende for det – og dem, du møder på din vej!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top