Vandretur i Kroatien

Kroatien VandretureLeave a Comment on Vandretur i Kroatien

Vandretur i Kroatien

Nu håber jeg ikke at du føler dig snydt af overskriften, men denne ferie har ikke udelukkende været en ren vandreferie, men også en stor nydelse. Hvor der bare er blevet slappet helt af ved stranden og koblet af. Når man har en travl hverdag med skole, studiejob, instagram, podcast og blog trænger man nogle gange bare til at slappe heeeeelt af 🙂

Nok om mig der snakker om at slappe af. Vi var på 14 dages familie med min familie i en lille by i Kroatien der hedder Trilj. Den nærmeste storby i området er Split, hvis det giver dig en bedre idé om hvor vi befinder os i Kroatien 😀

Vi havde egenligt planlægt en del mere vandring end vi kom på, da der var ekstremt varmt. Nogle dage målte vi op til 51 grader direkte i solen. Og jeg kan fortælle dig en ting… det er sku ikke min favorit vandre temperatur.

Så vi havde udset os en dag hvor vejrudsigten havde sagt overskyet… troede vi. Det viste sig så da vi kommer afsted at det er mindst lige så varmt som de resterende dage. Vi gav dog ikke op og drog afsted i vandresko, shorts, sportsbh (for mit vedkommende selvfølgelig) R i bar mave og ellers bare en rygsæk med en masse masse vand og snacks. (I får dog ingen billeder af mig i sportbh, det er sku ikke et for kønt syn. Haha)

Og afsted derud af gik vi. Når jeg snakker vandresko – mener jeg disse. På varme dage som disse og når jeg ikke har en masse kilo på ryggen bruger jeg ikke vandrestøvler. Personligt synes jeg ikke det er rart at gå i når der ikke er min. 15 kg på ryggen – og skam heller ikke i 49graders varme da! 🙂

Det skal lige siges at meget af vores tur gik lige ud og vi forsøgte så vidt muligt at komme ud i noget andet terræn end langs vejen. Men når man som os er dårlig forberedt og ikke har researchede nok til hvilken ruter der liiiige var i området. Vi gik nok ca. 60/40 hvor den største del er natur terræn!

Nu efter vi er kommet op af…. kommer der bare den ene smukke udsigt efter hinanden. Jo højere vi kommer jo bedre!

På vej til toppen så det således ud!

Der er tid til et lille pitstop til en is kold øl på vejen!
Ej men se da lige hvor smukt det er!

Nu er vi ved at være nået toppen! Der var altså bare skide langt derop, og det var mega mega hårdt i den voldsomme varme. Men vi kom derop og det var helt fantastisk! Sådan er det jo nogle gange med vandreture, de kan være skide hårde. Men når man endelig er fremme og ser den smukke udsigt er det jo det hele værd…. er du klar til at se med?

Et lille pose skal da til..

Og den endelig udsigt!

Kan du se det lille brune menneske på billedet?
Det er mig! alt det sol giver en god kulør!

Og lige et billede af de to svedige…. der efter nogle timer eller ja fire timer, havde endt med at gå 17 kilometer i 49 graders varme. Av for den!

Tak fordi du læste med. Og jeg håber at du får lyst til selv at udforske Kroatien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top