10 grunde til hvorfor roadtrip i en van er en god ide

Van life VW t3Leave a Comment on 10 grunde til hvorfor roadtrip i en van er en god ide

10 grunde til hvorfor roadtrip i en van er en god ide

  1. Frihed Den største grund til at tage på roadtrip, må være friheden. Vanlife giver dig den ultimative frihed. Med denne rejseform er det kun vejene der sætter begrænsninger for, hvor turen skal gå hen. Du kan vågne op til udsigten af den smukkeste solopgang på en strand, eller midt ude i ingenting, midt inde i en skov, eller klemt ind mellem de smukkeste bjerge – Valget er dit. (Inden for lovens grænser)
  2. Det er økonomisk Flybilletter bliver hurtig en dyr post i et rejsebudget, men du kan komme ret langt sydpå for samme penge i en bil.
  3. Det tvinger dig til at blive minimalistisk At tage på roadtrip, kræver at du bliver en smule minimalistisk. Simpelthen fordi der ikke er plads til unødvendige ejendele i sådan et lille hjem på hjul. Hver kvadratmeter er værdifuldt, og tvinger dig til at være organiseret, købe mindre, og være mere opmærksom på hvad du slæber med dig rundt.  Nogle siger at når din bolig er minimal, og organiseret, så vil din mentale tilstand blomstre. Fysisk rod begynder med mental rod. Så et vanlife er den perfekte mulighed for at dyrke en enkel minimalistisk livsstil, med orden på tingene. Det vil hjælpe dig til at leve med mindre, og virkelig få dig til at elske det du har.  
  4. Du kommer til at opleve mere end det du havde planlagt Okay, for at være helt ærlig så er et vanlife ikke særlig luksuriøst, men jeg kan garantere dig for, at hver eneste køretur vil være oplevelses rigt! Og du vil komme til at opleve ting, som du i din vildeste fantasi ikke havde kunne forestille dig.
  5. Det er den ultimative mulighed for at bonde Der er ingen tvivl om at rejse længere tid i en van, med meget lidt plads, vil være med til at skabe et tættere forhold, til den du rejser med.
  6. Alt du behøver, har du med dig: Det bedste ved roadtrip ved i en van, er at du bogstaveligt talt altid har dit hjem med dig, uanset hvor du er. Du har konstant adgang til dit køkken og alle dine ejendele.
  7. Det er en fantastisk måde at møde nye mennesker på Når du rejser på denne måde, finder du ofte overnatningssteder hvor andre vanlifere også holder til. Det er en fantastisk måde at møde mennesker som har den samme passion omkring vanlife, som dig selv.
  8. Det vil skubbe dig ud af din comfortzone At tage på ferie på denne måde, er bestemt ikke for alle. På instagram ser man gerne glansbilleder af vanlife, men sandheden er at vanlife kan være virkelig udfordrende. Læs blandt andet mit indlæg omkring ufordringer ved et vanlife her.
  9. Det er godt for miljøet Et af de bedste ting ved vanlife, er at det bedre for miljøet, bedre end at flyve på ferie. Dog skal jeg ikke blande mig alt for meget i miljødebatten, da lige præcis min van ikke er den mest miljøvenlige.
  10. Du har massere tid til at reflektere over dit liv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top