Hvad er ”vanlife”?

Van life VW t3Leave a Comment on Hvad er ”vanlife”?

Hvad er ”vanlife”?

Vanlife er en sammensætning af to ord. Det er en blanding af de engelske ord van og life, til sammen vanlife. Vanlife beskriver groft sagt en livsstil. Det er en livsstil som er indbegrebet af frihed. Den kategorisere os mennesker, som bor i vores biler, på deltid eller fuldtid, vi sover, laver mad, spiser og er værter for diverse hyggestunder i vores varevogne. Vi kalder vores varevogne for vores hjem på hjul. Nogle køber en gammel van, og ombygger den til en autocamper. Andre køber en bil med køkken og indretning fra start af. Min kæreste og jeg har selv renoveret vores. Læs mere om det her.

Der er forskellig måder at være vanlifer på. Der er dem som decideret sælger alt hvad de ejer, og flytter ind i deres bil. Det kan være af økonomiske årsager at dette vælges, der er jo nogle penge at spare ved at bo og rejse i en bil. Men dette er alt for voldsomt for mig, jeg vil dog stadig gerne have min lejlighed. Jeg lever i min van på deltid, kan man sige, altså på fridage, i weekender og i ferier. . Det er eventyrlysten som driver mig, jeg elsker at komme ud og opleve på denne måde, hvor det kun er vejene som sætter begrænsninger for, hvor turen går hen.

Volkswagen California

Billeder af bilen i dette indlæg, er ikke min egen van. Modellen er en Volkswagen California T6.1 Ocean. Den er udlånt af Volkswagen Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top