Om at acceptere – Del 2

Zenia sidder og nyder en kop kaffe.
Tanker om friluftslivetLeave a Comment on Om at acceptere – Del 2

Om at acceptere – Del 2

Forsættelse til seneste indlæg – om at acceptere

Der er selvfølgelig også mange ting der spiller ind i forhold til hvor meget tid vi hver især har til overs i vores hverdag. Jeg er så heldig at have en kæreste der værdsætter naturen ligeså højt som jeg gør – og det er helt fantastisk. Det gør vores hverdag lettere i form af at se hinanden. Vi nyder de ture vi har sammen uden fjernsyn, opvask og vasketøj. Det er virkelig her vi får talt om alle de ting der sker i ugen og man kan lette sit hjerte.

Har du prøvet det? Eller husker du det?

At have de små vigtige samtaler med en du holder af og har kært?

I en travl hverdag med skole, job og andre fritidsaktiviteter ser jeg ofte først R sent om aftenen og der er det ikke altid sikkert overskuddet er til at snakke om andet end hvordan dagen er gået.

Husk nu jer selv og hinanden.

Det jeg vil frem med i det her indlæg er at det ikke altid er nødvendigt at de ting man gør for sig selv tager en hel dag/aften. Det kan sagtens være små ting som at give sig selv tid til at læse et par kapitler i den bog du er i gang med. Eller gå en aften tur og koble hovedet fra.

Gør hvad du føler er nødvendigt for dig selv. Det fortjener du.

Når alt kommer til alt ville vi jo alle sammen ønske at vi havde mere tid til hinanden og til at lave ting vi virkelig elsker. Jeg satte mig derfor et mål i år 2018 at jeg fra nu af ville forsøge så vidt muligt at holde min kalender lukket fra løse aftaler og kun lave de ting jeg virkelig gerne ville og ikke fordi jeg skulle. Jeg håber disse indlæg kan være med til at inspirere dig til at gøre det samme.

Personligt synes jeg selv det er lettere at gøre ting for mig selv, når vi når de varme sommer måneder. Jeg elsker forår, sommer og efterår. Alt er muligt uden for i disse tider. Derudover betyder lysere dage, mere energi og overskud i sig selv. Kom ud og ånd ind – og mærk hvordan du bliver fyldt med energi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top